fbpx

Om PPG

PPG Coatings Danmark A/S

PPG Coatings har Skandinavisk hovedkontor og produktion i Søborg i Danmark, hvor vi gennem mere end 90 år, har udviklet, produceret og solgt maling til såvel det professionelle marked, som gør-det-selv markedet.

Til det professionelle marked markedsfører vi mærkerne Dyrup Professionel, Sigma Coatings, Beckers, GORI Professionel, Tikkurila, +Plus Malergrossisten og ProGold, gennem et netværk af både egne PPG centre samt et omfattende netværk af forhandlere og distributører.

Med vores PPG center koncept har vi samlet alle vores professionelle mærker samt et bredt udvalg af værktøj og tilbehør til malerfaget under et tag, for at du som maler kan få en lettere hverdag. Vi støtter også op om din forretning og giver dig den bedste rådgivning og vejledning til netop dit projekt, og med en række service og tjenester får du en komplet samarbejdspartner, som forenkler og effektiviserer arbejdsdagen for dig som kunde.

PPG Coatings Danmark A/S er en del af PPG koncernen. Fra Danmark servicerer vi det Skandinaviske marked. Vi er en af verdens største malingsudbyder med mere end 44.000 medarbejdere fordelt i mere end 60 forskellige lande og med mere end 150 produktionsenheder. Vi sætter høje krav til ensartethed i produktionen og sikrer, at vores produkter imødekommer markedets krav til egenskaber og høj ensartet kvalitet Vi har fokus på at være i front, når det handler om at udvikle nye overfladebehandlinger som sikrer, at dit malerarbejde er tidssvarende både når det gælder egenskaber og miljø.

Vi udvikler, producerer og sælger maling til såvel det professionelle marked, som gør-det-selv markedet. Gennem målrettet forskning og produktudvikling, skaber vi hele tiden nye og bedre produkter og services til vore kunder.

Vores mærker til den professionelle maler

Dyrup Professionel er blandt Danmarks førende mærker til det professionelle marked. Gennem mere end 90 år har danskerne – private såvel som professionelle – dyppet i Dyrup. Dyrup er din garanti for nærhed og sparring med professionelle fagfolk samt produktion og lager lokalt i Danmark.

Sigma Coatings er blandt Europas førende producenter af maling til det professionelle marked. Europæiske rødder betyder, at Sigma har alt til professionelt malerarbejde med Danmarks bredeste sortiment. Sigma Coatings er førende i specialprodukter og først med den nyeste teknologi, og fås desuden også til Marine og Industri.

Beckers har inspireret folk til at male i mere end 150 år. Beckers har et stærkt fokus på miljøet og fik i 1996, som den første danske leverandør, miljømærket maling.  I dag er 100% af vores produkter vandfortyndbare og har mange miljøcertificeringer. Vi er meget opmærksomme på, at vores kunder altid skal kunne vælge fra en bred vifte af bæredygtige produkter, som er skånsomme for miljøet.

GORI har produceret træbeskyttelse i mere end 100 år og er danskernes foretrukne træbeskyttelse. Med GORI Professionel har vi udviklet en serie, som specielt henvender sig til den professionelle maler og de krav om holdbarhed og egenskaber, der stilles til professionel træbeskyttelse, af både nyt og eksisterende træværk.

Tikkurila er en af Nordens førende malingsleverandører og tilbyder industrielle malinger og belægninger til en lang række forskellige overflader samt en særlig serie af produkter til imprægnering af tage, fliser og facader samt maling til tage og facader. Tikkurila koncernen står også bag en lang række andre stærke brands som f.eks. Beckers Maling.

+Malergrossisten har siden 2004 markedsført og leveret en bred vifte af kvalitetsmalinger og er blandt de bedste i landet til at servicere det professionelle marked med optimale løsninger til enhver opgave.

ProGold er PPGs mærke, der omfatter tilbehør til professionelt malerarbejde. I sortimentet finder du kvalitetsløsninger til størstedelen af det tilbehør, du som professionel anvender dagligt – eksempelvis tape, filt, klæbere m.m. Produkterne er særligt udvalgte og testede til at arbejde effektivt sammen med maling fra PPG og sælges udelukkende til professionelle.